Sommer inspiration

Ingen forventede en sæson med aflyste ferier og ansigtsmasker. Men der er stadig tid til at det bliver bedre, og det går jo ikke, at du står uden ting at lave i sommeren. Nu hvor sommeren næsten er ankommet, skraber mange af os hovedet og prøver at finde måder at udfylde tiden på.

Læs videre og få inspiration til hvad du skal lave i din sommer.

Frem med grillen

Der er en grund til, at alle elsker grill. Intet siger sommer, varme og gode stunder, som en grillaften. En glædelig konsekvens af at grille er, at det tvinger dig til at være udenfor, mens du laver mad. For mange er dette en af de første ting, som får det til at føles som sommer. Uanset om at det er kød, grøntsager eller pizza, giver det at grille alle yndlingsretterne et sundt smagsforøg. Hvis du stadig bruger mere tid derhjemme, kan det også hjælpe dig med at ændre din rutine. Drag fordel af denne aromatiske, lækre madlavningsmetode. Du kan se den største samling af grill hos grillmester.net.

Camping i baghaven

Gider du heller ikke tage langt og fjernt for at campere? Så er det godt, at det er muligt, at campere i baghaven. Om du er begynder på campingpladsen eller har erfaring i det, er camping i baghaven hyggeligt for alle. Du kommer til at fordybe dig i det fri, uden al den pakning, planlægning og indkøb af udstyr, som er forbundet med traditionel camping. Et kæmpe plus er også at have nærliggende adgang til et rent badeværelse. Sæt scenen ved at hænge lamper eller lyskæder rundt om teltet. De belyser din campingplads med en blød glød og hjælper alle med at føle sig mere komfortable i mørket.

Prøv et nyt look

Sommeren er det perfekte tidspunkt at prøve nye tøjstile. Det er tid til at lægge dit vintertøj væk og nyde sommeren. Tommelfingerreglen er, at du ikke har brugt dit nuværende tøj i et år, er det tid til at donere eller sælge det. Du har derfor rigeligt med mulighed for at prøve noget nyt! Du kan bl.a. prøve at kombinere knæstrømper med din yndlingsnederdel eller bruge et tørklæde som en del af dit outfit.