Forår er lig med tid udenfor?

Nu hvor foråret er ankommet, så er det bare med at springe i jakken og hoppe udenfor. Det kan være, du skal løbe som en ko, der lige er kommet på græs. Eller måske skal du tage ved lære af Ronja Røverdatter og skrige et forårsskrig.

Uanset hvordan du fejrer foråret, så skal du huske, at det altid er godt at ritualisere hverdagen lidt med nogle gode og store fejringer af det, som kommer. Det kan være mange måder, du kan gøre det på. Du kan lukke øjnene og læne dig ind i solens første skarpe stråler, eller du kan nydelsesfuldt spise de første små brændenælder i en lækker suppe.

Det specielle forår

Det er altså bare med at finde ud af, hvordan foråret kan gøres helt specielt for dig. Der er rigtig mange smukke ting ved foråret, og hvis du åbner øjnene for det, så kan du træne din taknemmelighed. Det er lidt som en muskel, der skal holdes ved lige.

Med taknemmeligheden kommer lykken, og det er dejligt at være glad. Der er i hvert fald forskning, der viser, at man bliver lykkelig af at holde sig taknemmelig. Om det så er en forlængelse af dagpengeperioden eller noget helt andet.

Brug tid i haven

Det kan være, du føler dig taknemmelig, når du lader hænderne synke ned i havens jord. Så er det jo bare med at finde ud af en måde, hvorpå du kan bruge endnu mere tid i den have, der er så sund for din sjæl.

Den er også rigtig sund for din krop, da vi kommer fra jæger samler kulturer, hvor der netop var meget med at kravle hen over skovbunden efter de helt rette næringsrige spirer.

Find hindbær planter online, det kan altså være en god investering til de kommende sommermåneder. Mange hindbær kan også fås som vintersort, og der er ikke noget bedre end et pust af sommer i de koldere måneder.

Så det er med at få plantet, gravet og gjort ved, så dine negle bliver sorte, og din sjæl kan synge. Så skal du nok få rigtig forår.