Få råd til lidt ekstra luksus i hverdagen

Savner du det ekstra, der gør hverdagen lidt sjovere? Savner du at få råd til at gå ud og spise indimellem? Købe lidt ekstra lækkert tøj, i stedet for kun det du har brug for? Måske drømmer du om at tage på ferie? Med et gratis kviklån kan du hurtigt realisere alt, hvad du drømmer om. Læs med her.

Lån penge online til forbrug

I dag er det heldigvis blevet noget nemmere at realisere sine drømme. Også uden at du skal en tur i banken. På de mange låneguider, der findes online, kan du hurtigt og nemt finde en oversigt over tilgængelige lån. Her har du mulighed for at sammenligne dem, så du finder lige nøjagtigt det lån, der passer til din situation. Den nemmeste måde at sammenligne de enkelte lån på er at kigge på ÅOP, som er de årlige procentvise omkostninger ved lånet. Det er den mest nøjagtige parameter, i forhold til at vurdere om et lån er dyrt eller ej. Lad altid være med at optage lån i blinde. Sørg for på forhånd at have styr på, hvor mange penge du har råd til at betale af på lånet hver måned. Kig også på lånets løbetid og størrelse på afdrag. Et lille månedligt afdrag er ofte ensbetydende med en lang løbetid og omvendt.

Shop bevidst og med omtanke

Det er måske en smule grænseoverskridende at skulle på lånemarkedet for at låne penge til forbrug og shopping. Men ingen siger, at du skal shoppe med hovedet under armen. Uanset om du svinger kreditkortet i Ålborg Storcenter butikker eller bruger dem alle sammen på en ferietur, så undgå at shoppe med hovedet under armen. Det er så irriterende at komme hjem med en masse fejlkøb, fordi du shopper uden en plan. Shop bevidst i stedet for. Allerede inden du skal ud at bruge penge, så overvej hvorfor du shopper og har brug for at købe det tøj eller de ting, som du køber. De færreste af os har nemlig altid brug for det, vi køber. Ofte shopper man, online eller i fysiske butikker, fordi man keder sig eller trænger til at booste selvværdet. Tænk dernæst over, hvordan du plejer at shoppe? Hvad dit mønster er. Prøv at undgå at falde i de samme fælder igen. Når du så tager på din shoppetur, så hav en seddel med eller hav i baghovedet, hvad det er du virkeligt ønsker dig, og gå målrettet efter det. Sæt for eksempel et budget for din shopping eller lav en tidsbegrænset shoppetur. Du kan også lave en bæredygtig grænse for dig selv. For eksempel at du kun må shoppe brugte eller økologisk forarbejdede varer. En art mindful shopping.