Husk at vælge til!

Sygdom, hverdag, arbejde, travlhed og leverpostej! Hvordan fa.. er det lige, at man fastholder den seksuelle gnist? Vi blev fanget i spindet og formåede ikke at kæmpe imod. Dage blev til uger og uger blev til endnu flere uger. Lysten til hinanden gled stille og roligt ud i takt med snavset opvaskevand, snotpapir og frustration over trælse arbejdsopgaver.

 

Pludselig en tidlig morgentime i sengen efter et bad.. en arm rækkes ud, berøring, kontakt – fysisk kontakt. En hånd der velvilligt gengælder signalet – lad os nu se at finde hinanden igen! Kendte kærtegn på ryggen og de bløde varme baller. Blide forsigtige kys, som langsomt åbner kanaler til sult og erotisk hunger. Den kendte ophidsende vejrtrækning og følelsen af mere, mere og mere.

 

Sådan finder vi igen hinanden, som vi har fundet hinanden så tit. Det kan virke så langt borte, men pludselig er vi tilbage på rette spor. Vi elsker begærligt, trænger ind og fylder tomrum ud, både fysisk og psykisk. Liderligheden vokser, lysten udfolder sig og danser tango med begæret – sammen sætter vi hverdagen for døren.

 

Det er så let at vælge fra at vi alt for ofte glemmer, at vi skal vælge til!

 

BM