Turtlenecks  

 

Turtlenecks  

Den berømte turtleneck er efterhånden et must-have for alle mænd. Turtlenecks har atter lavet et kæmpe comeback til den danske modescene, hvor man igen kan se mange som kombinerer turtlenecks med jakker og jeans. Trøjen kommer i flere forskellige stile, hvor man blandt andet kan få rigtig fine turtlenecks i tynde udgaver, som passer helt perfekt til lidt finere events. Man kan også få en lidt anderledes type turtleneck i form af en sweater. Her er de typisk lidt tykkere og består af andet materiale, således man bedre kan holde varmen. Ved disse to eksempler kan man sige, at der forskellige behov for en turtleneck.  

 

Perfekt til byen 

Det er efterhånden meget typisk at man ser den yngre generation iført en turtleneck, når de er i byen, hvilket naturligvis giver rigtig god mening. Som tidligere nævnt findes der forskellige behov for en turtleneck og her kan man snakke om folk gør brug af trøjen for at opnå en bestemt stil. En turtleneck kan være meget basic og derved være den perfekte tilføjelse til en blazer eller et par fine bukser, når man skal i byen.  

 

Forskellige farver  

Hvis man skal i byen iført en turtleneck, så skal man selvfølgelig ramme en passende farve til ens outfit. Det er derfor rimelig fedt, at man normalt kan finde utrolig mange farvekombinationer af en basic turtleneck. Ved basic menes der et produkt i dens mest basale udgave, hvilket normalt vil være en turtleneck med simpel design uden mønstre eller noget.   

 

Passer til alle lejligheder  

Men hvornår passer en turtleneck egentlig ind? Den berømte turtleneck kan faktisk bruges til næste alle begivenheder. Det er meget normalt at forbinde turtlenecks til en mere formel stemning, hvor mange også bruge dem til en dag på kontoret. Man ser derfor at folk kommer iført en turtleneck, som man så har valgt at kombinere med en fin jakke eller lignende. Eftersom man kan få basic turtlenecks i en formel stil, kan man i hvert fald også bruge dem til en hurtig tur i byen, hvor man som ofte skal være fin i tøjet. Hvis du mangler en virkelig fed turtleneck til din næste bytur, så burde du tage et kig på BalderClothes, hvor du kan finde mange lækre turtlenecks i god kvalitet