Spar på pengene og få din drømmeindretning

Når det drejer sig om boligindretning har alle deres helt egen stil, og det har du helt sikkert også. Når man indretter sin bolig skal fokus ligge på hyggen, komforten og det personlige aspekt. Nogle gange kan det dog godt være svært at få råd til alt, hvad man ønsker, men vidste du at du kan indrette, plante og spare penge?

Læs med i denne artikel og find ud af, hvordan både dit hjem og din have kan blive præcis som du ønsker.

Drømmehaven

Din have er ikke kun stedet, hvor du kan slappe af. Det er også her du kan spare penge i din generelle økonomi, samtidig med at du får bedre råvarer og skåner miljøet. Når du har din egen have har du også mange muligheder, uanset om du ønsker en stilren og næsten vedligeholdelsesfri have eller om du ønsker en have fyldt med farver og mange timers nusseri.

Der er nogle tiltag du kan gøre for at styrke din økonomi, miljøet og din madvaner, for eksempel hvis du begynder at plante dine egne råvarer. Her ville det være en god idé at plante bærbuske eller kirsebærtræer. For det første er de nemme at holde og ydermere er bær utroligt dyre i kiloprisen. Du skåner samtidig miljøet fordi der ikke bliver brugt sprøjtemidler og transporten bliver også sparet væk. Ydermere skaber du blikfang og smukke farver i din have.

Hvis du ønsker et kirsebærtræ i din have er sorten Stella kirsebær en sikker vinder.

Hav fokus på det personlige

Det er dog ikke kun haven du skal have fokus på, men også dit hjem. Når du sparer på pengene får du også mere luft i økonomien. Nogle af dem kan du med fordel bruge på at gøre din bolig til et hjem.

Du kan for eksempel pryde hylder og karme med smukke dekorative genstande, blomster eller nips.

Georg Jensen er et utrolig populært mærke og det er nok fordi det både er smukt, stilrent og samtidig meget varierende i sortiment. Du kan derfor samle din indretning med smukke pyntegenstande i stuen og Georg Jensen bestik i køkkenet.