Sådan holder du den perfekte fødselsdagsfest for dine gæster

Hvem vil ikke gerne holde den perfekte fødselsdagsfests for sine gæster? Sådan en fest som gæsterne snakker om flere år efter. Hvor både mad og underholdning er helt i topklasse. Det er sådanne fester alle drømmer om at holde.

Her får du 4 gode råd til hvordan lige netop din fødselsdagsfest kan blive til sådan en fest. En fest som alle vil kunne huske – også om 5 år.

Spar ikke på noget

Når du skal holde et brag af en fest, så lad vær med at spare på noget. Hvis den her fest skal blive til FESTEN som alle vil huske tilbage på, så må du ikke spare på noget.

Der skal være nok af det hele og ingen må mange noget. Synes du det er svært at få råd til at holde sådan en fest og står du måske i rki? Så skal du vide, at du faktisk stadig har muligheder. Lån penge med rki og du vil stadig have mulighed for at holde din store fest.

Server god mad 

Maden er noget af det vigtigste for at gøre en fest god. Dårlig mad vil trække hele oplevelsen af festen gevaldigt ned. Sørg derfor altid for at der er tænkt godt over maden og server noget der virkelig er lækkert. Som hovedret kan du for eksempel servere boeuf stroganoff med en lækker og blød kartoffelmos til. Det er bestemt en ret de fleste mennesker vil sætte stor pris på.

Pynt godt op

Dine gæster må ikke være i tvivl om at i skal holde fest. Spar derfor endeligt ikke på pynten. Sørg for at der er masser af balloner og bordpynt. Det skal være rigtig festligt og det bliver det kun hvis der er masser af pynt og balloner.

Masser af drikkevarer

Hvad er en fest uden drinks, vin og øl? Sørg derfor at dine gæster ikke tørster. Køb ind så man har mulighed for at lave et par forskellige drinks og print vejledning ud så alle kan få lavet sig en god drink. Derudover skal der selvfølgelig være god vin og rigeligt med øl til maden.