Kviklån med sms for dig, mig og os

Det kan være en jungle at finde rundt i økonomien og ønsker du at optage et lån, for at få opfyldt en drøm eller dækket en uforudset udgift, bliver det ikke lettere.

Nettet flyder over af tilbud om lån til lige det, du går og drømmer om, men, hvordan er det lige man finder hoved og hale i det? Hvad er værd at vide og værd at huske inden du skriver under på den stiplede linje?

Hvad er et kviklån?

Helt kort fortalt er et kviklån, det, som navnet antyder. Nemlig et hurtigt lån, ofte af en sum i den lavere ende og med kort løbetid. Men hvad betyder det, sådan helt lavpraktisk? Lad os tage det fra en ende af:

Et hurtigt lån, er et lån du ansøger om på nettet. Modsat et lån i banken, hvor du skal møde personligt op, redegøre for, hvad pengene skal bruges til og stille sikkerhed for, at pengene bliver betalt tilbage.

Med et kviklån kan du ansøge på nettet, modtage svar og have pengene på din konto i løbet af timer. Uden du behøver at rejse dig fra kontorstolen.

Kviklån er under stadig og lynhurtig udvikling. For få år siden var den normale lånesum på 500 – 10.000 kroner, men i dag kan du låne helt op til 400.000 kroner hos visse firmaer. Det betyder selvfølgelig også, at løbetiden på lånene er blevet længere grundet de større summer, der udlånes.

I dag er den normale løbetid på et lån, altså den tid du skal afdrage på lånet før det er betalt ud, mellem 12 og 180 måneder. Der findes dog lån, der løber helt ned til 30 dage.

Jo kortere dit lån løber, des højere er afdragene, men des lavere vil omkostningerne som regel også være.

Hos Dit kviklån har de samlet en oversigt over de mest populære firmaer.

Hvordan ansøger du?

Hvis du ønsker at ansøge om et kviklån, foregår det på nettet, hvor du kan finde en lang række forskellige firmaer, der tilbyder lån til forskellige renter og med forskellige vilkår. Det kan være svært at finde ud af, hvem der matcher dine behov bedst. Derfor er det altid en god ide at indhente tilbud fra flere forskellige firmaer, inden du sætter dig ned og regner på, hvilket tilbud, der passer bedst til dig og din økonomi.

Du skal ikke gøre andet end at indtaste det beløb du ønsker at låne, hvor længe lånet skal løbe og indsende de oplysninger firmaet beder om, for at komme i betragtning. Og har du en fornuftig økonomi, med fast indtægt og måske endda en ægtefælle med det samme, så er du allerede rigtig godt på vej til at blive godkendt.

De fleste firmaer har få krav, der skal være opfyldt, før du kan komme i betragtning til et lån hos dem. Er du over 18, har dansk adresse og bankkonto, fast indtægt og er ikke registreret i RKI, kan du ansøge hos langt de fleste.

Lån penge nu og få et overblik over, hvor du kan gøre det billigst ved at sammenligne forskellige tilbud inden du godkender det, der passer dig bedst.