Jeg længes & BM

Jeg længes

Posted on 29. januar 2011 | En kommentar
Mine hænders bløde berøring af din smukke hjerteformede numse. Se dig stå foroverbøjet ind over spisebordet med trusserne trukket ned om knæene. Så indbydende for mine hænder, så indbydende for mit syn.

Husker dengang jeg satte mig på hug bag dig og betragtede din kusse. Åbnede den med mine fingre og lod dem glide op i dig. Trak dem ud og lod din tunge ophidsede vejrtrækning fylde stuen, mens jeg bare betragtede din lystfulde liderlige kusse. Snart sprøjtede du af ophidselse på gulvet. Din liderlighed og lyst til at mærke mig fik dig til at tigge om at blive taget.

Løsnede knappen i mine bukser og lod dem falde til gulvet. Trængte op i dig. Fyldte dig og red dig så dyrisk og primitivt. Det er her vi forenes og smelter sammen. Det er her jeg besidder dig i alt sin enkelthed og alligevel så fuldendt.

Elsker når du tigger!

BM

→ 1 kommentar
Udgivet i Dominans, Elskov
Tagget Begær, Besidde, Dominans, Liderlighed, Lyst
I drømme kan vi alt!
Posted on 27. januar 2011 | Skriv en kommentar
Jeg ved ikke, hvor vi er. Rummet er ukendt, lille og mørkt. Hun sidder foran mig og kalder mig hen til sig. Hun siger ikke noget men viser med sin kaldende pegefinger, at jeg skal komme hen til hende. Stemningen er udefinerbar, lyset er skiftende fra dunkelt til mørkt og jeg træder nærmere mod hende.

Vi er nøgne begge to og da jeg nærmer mig hende rækker hun ud efter min pik. Stryger den med sin hånd og kærtegner den. Jeg mærker, hvordan ophidselsen spreder sig i min krop. Mærker hvordan den vokser imellem, læs mere her, hendes bløde hænder. Hun sidder på knæ og tager den i munden. Lader sine læber omslutte min manddom i sin stolthed og sutter mig.

Jeg kan mærke lysten til at komme i hendes varme mund, men hun trækker sig tilbage og lægger sig ned på gulvet. Hendes øjne stirrer på mig og med den ene hånd viser hun mig, hvor på kroppen hun vil modtage min sæd. Brystet er mit første mål og jeg sprøjter ud på hende. Hun flytter sin hånd rundt på kroppen og for hvert et sted hun stopper efterlader jeg mig mit mærke. I flashglimt ser jeg, hvordan hun smiler og glædes ved min evne til at blive ved med at komme.

I drømme kan vi alt.

BM