Invester i mobiltilbehør 

Invester i mobiltilbehør  

Har du styr på alt mobiltilbehør til din mobil? Var du klar over at man kan få virkelig mange spændende produkter til ens smartphone, som faktisk kan forbedre forbrugeroplevelsen gevaldigt? Jeg var ikke selv klar over, at min mobil faktisk manglende en del tilbehør. Da jeg først købte min mobil, gjorde jeg udelukkende brug af tilbehør som fulgte med mobil da jeg købte den. Så hvis jeg skulle høre musik, så brugte jeg naturligvis det headset som var i kassen. Lyden var ikke særlig god og ledningerne gjorde det også rimelig besværligt. I forhold til selve mobilen, så gad jeg ikke gå på kompromis med selve designet af mobilen, siden at jeg købte en iPhone for at få det klassiske Apple design. Dette var dog også en fejltagelse, da mobilen var fuldstændig åben for skader og ridser på grund af manglende beskyttelse. I denne forbindelse har jeg fået øjnene op for tilkøb af mere tilbehør, som kan gøre min mobil endnu bedre.  

 

Kabler 

Jeg var faktisk ikke på opmærksom på, at der var tydelig forskel på kabler. Her kan man faktisk opnå en hurtigere opladning af din mobil, hvis du vælger at investere lidt penge i helt nyt kabel. Ligeledes kan man også undgå at ens kabler går hurtigt i stykker, hvis man tager sig tid til at finde gode kabler.  

 

Skærmbeskyttelse  

For sagt gik jeg i længere tid uden beskyttelse af min mobil, hvilket var en virkelig dårlig beslutning. Denne beslutning havde konsekvenser for mig, da jeg tabte min nye iPhone på jorden og dermed ødelagde hele skærmen.  

 

Covers 

Grunden til at jeg ikke tidligere har haft et mobilcover til at beskytte min iPhone, var simpelthen takket være min uvidenhed vedrørende muligheden covers. Efter at have læst en artikel angående mobilcover fra PrisPresseren, blev jeg opmærksom på alle de forsjellige covers på markedet. Denne artikel har faktisk guidet mig til at tage en kvalificeret beslutning for valg af cover, og nu har jeg fundet et passende cover til min iPhone. Jeg valgte at gå med et Xtreme Cover, da jeg var vild med det simple design som klædte min mobil virkelig godt.