Gør sexlivet lidt sjovere med noget ekstra krydderi

Hvis sexlivet er gået lidt i stå, så er det på tide at trække de hemmelig våben ud af skabet. 

Ethvert forhold kan lande et sted hvor det begynder at gå lidt i stå. Det kan det gøre af forskellige årsager. Uanset hvad grunden er, så skal man gøre noget ved det, inden det bliver for slemt. 

Hvad kan man så gøre for at vende processen til det bedre ? Ja det er noget der findes en del svar på. Faktum er, at vil du have ham ud af garagen hvor han sidder og polerer sine alufælge, der efterhånden er ved at være tyndslidte, så skal du vise ham noget han syntes er mere lækkert. For mænd, der er utrolig visuelle væsner, er krydderi noget af det vigtigste. Mænd elsker frækt lingeri, det gælder i øvrigt også dem der siger de ikke gør. 

Hvad skal jeg tage på for at han bliver vild i varmen ?

Det kan være svært at sige, hvad lige netop ham du har sat klæerne i er vild med. Det kan være alt fra nylon strømper og blonder til fræk fetish beklædning som lak og læder. Enhver man har noget han er mere vild med end andet. Det er så bare set spørgsmål om at finde ud af hvad det er. 

Du kan dog være sikker på at han er vild med at du hopper i noget frækt. Det kan godt være du har hørt ham sige at det ikke siger ham så meget. Problemet er nok mere at han har hørt dig sige du ikke er så vild med at tage det på. Det kan også være han blot er bange for at spørge. 

Hvis du vælger at prøve det, så kan du være helt sikker på at dit sexliv bliver en del bedre. Stimulering af hans visuelle nerver gør ham langt mere intens.