Få gang i dit eget firma

Har du en rigtig god idé til et firma, som du nu står og er ved at stable på benene? Har du styr på alle detaljerne?

Det er dejligt at være selvstændig og være sin egen chef, men der er stadig mange ting, man skal huske på. I denne artikel vil du kunne læse lidt om de ting, du måske kan have glemt i forvirringen. Læs med og bliv mindet om de ting, der er små, men mindst lige så vigtige som de store!

Hjemmeside og det andet nødvendige

En hjemmeside er nok ikke det allerførste, du kigger på, og det kan også godt vente lidt. Men du bør få din hjemmeside på benene, inden du åbner dit firma. Den skal kunne linkes til sociale medier, der også er vigtige, og sættes på visitkort og flyers, så du kan sprede nyheden om dit firma.

Ofte skal du bruge webhosting Danmark, hvis du vil have et helt personligt domænenavn. Det kan være en god idé at skaffe tidligt, og ofte er det slet ikke så dyrt, som man kunne frygte.

Det er godt at starte sociale medier op fra dag ét. Giv folk et indblik i, hvad du laver, og vis dem hvordan dit firma kommer på benene. Tag publikum med om bag kulisserne, så har du allerede et stort marked, når du en gang kan åbne dørene.

Finansiering

Du har garanteret allerede finansieringen i orden. Måske har du fået et banklån, eller også har du private investorer.

Men der kan stadig dukke bump op på vejen, også på privatfronten. Så kan billige forbrugslån online blive en nødvendig nødløsning.

For selvom dit firma lige skal op og stå og etablere sig selv, så har du stadig nødvendigheder, der skal dækkes. Måske har du et freelance job ved siden af, men det kan også være, du har skiftet kurs helt uden sikkerhedsnet.

Det skal der selvfølgelig også være plads til, men så skal du også huske at passe på dig selv og din familie. Sæt forbruget lidt ned og spis nogle flere pastaretter, indtil det går bedre med økonomien. Når det kommer til at starte op som selvstændig, så er det ofte godt at formode det værste men håbe på det bedste. På den måde er du forberedt, hvis din idé ikke holder, og du ender ikke med at gå fallit både med erhverv og privaten.